BABBLER'S SECRET SUPRICE
"Hipsu"

*10.05.2009 - † 05.11.2012

 
Hipsu 1 v.
 
Hipsu 2v 2 kk
 
:: Nimi Babbler's Secret Suprice "Hipsu"
:: Syntymä- ja kuolinaika, kuolinsyy 10.5.2009 - 05.11.2012
- Vakava gastriitti, lopulta munuaisten pettäminen
:: Väri Blenheim
:: Terveys - Sydän: Ei sivuääniä 6/2011
- Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia 5/2010
- Polvet: 0/0
:: Tulokset - JUN ERI2 & JUN ERI3 Virossa
- PN3 + V-SERT Suomesta
:: Jälkeläiset -
:: Kasvattaja Ilpo Jokinen , kennel Babbler's
:: Omistaja Giggling ja Riitta & Jouni Lepistö, Kuru
:: KoiraNet Hipsu Koiranetissä
:: Muuta Leikkaava purenta
 
Voi Hipsu. Maailman suloisin pieni tyttö. Niin erityinen, niin rakas - vanhempieni suloinen lemmikki.

Hipsu saapui Giggling-kennelin jäseneksi liki vuoden iässä kennel Babbler'sista. Hipsu muutti "ulkojäseneksi" vanhempieni luo ja alkuun kovin ujo tyttö puhkesi vanhempieni hellässä hoivassa kukkaan ja oli luonteeltaan mitä rakastettavin, herkkä ja ihastuttava ilopilleri. Hipsussa todella oli jotakin erityistä, sitä on vaikea pukea sanoiksi. Hän herätti jollakin tapaa hoivavietin, Hipsu teki aina mieli sulkea lämpimään syleilyyn, johon se kernaasti tulikin.

Hipsun oli tarkoitus tuoda uutta kasvatukseeni, mutta jo pian saapumisensa jälkeen nämä odotukset haudattiin, sillä Hipsun vointi herätti suurta huolta. Keskityimme siihen, että Hipsu saisi elää lemmikkinä mahdollisimman hyvän ja pitkän elämän. Pienen koirapolon elämää varjosti vaikeat sairaudet, joista gastriitti oli viedä hengen jo alle 2-vuotiaana. Koko Hipsun elämä oli yhtä tasapainottelua sairauden kanssa; hyviä päiviä ja kausia kuitenkin riitti ja tämä pieni sisupussi ei tuntunut haluavan antaa periksi. Lopulta tragedia kuitenkin tuli eteen kuin varkain - munuaiset pettivät täysin Hipsun olessa vasta 3,5-vuotias...

Hipsua kaivataan kahdessa osoitteessa... Hipsu jätti suuren aukon vanhempieni elämään, hän oli erittäin rakastettu ja niin tunnontarkasti hoidettu. Vanhempieni ja Hipsun välinen tunneside oli silmin nähtävissä. Kyyneltemme ja ikävämme määrällä ei ollut rajaa niinä synkkinä aikoina, kun oli vain pakko antaa periksi.

Hipsu - emme unohda sinua koskaan...
 
SUKUTAULU
 
* SM-luokitus = Syringomyelialuokitus
 
KUVIA
 
Hipsu 1v 7kk