EE & LV VET MVA
BLENMARIN PRETTY BABY
"Luna"
*19.07.2002 - † 24.10.2012

 
Luna 9 v (kuva: Terje Erdmann)
 
Luna 8 v. 3 kk
 
:: Nimi Blenmarin Pretty Baby "Luna"
:: Syntymä- ja kuolinaika, kuolinsyy 19.07.2002 - 24.10.2012
- Äkillinen, akuutti maksasairaus
:: Väri Blenheim
:: Terveys - Sydän ok 7/12 (ikä 10 v.)
- Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia 1/10
- Polvet 0/0
- SM A (0 mm, ei syringomyeliaa) 4/09 - TODISTUS
:: Tulokset - Sert, Vara-Sert, Vara-Cacib, 2 x PN2, PN3, PN4, 2 x ROP-vet, VSP-vet Suomesta
- Agility-Sert
- Viron Veteraanivalio (EE VET MVA) + PN4 Virossa
- Latvian Veteraanivalio (LV VET MVA) + PN1 & VSP, PN2 Latviassa
:: Jälkeläiset - Blenmarin Unique-pentue, s. 21.12.2004, 2 u + 3 n
- Giggling W-pentue, s. 6.12.2006, 2 u + 2 n
- Giggling S-pentue, s. 9.12.2008, 1 u + 4 n
- Giggling T-pentue, s. 4.4.2010, 4 u + 0 n
:: Kasvattaja Marianne Trogen, kennel Blenmarin
:: Omistaja Giggling
:: KoiraNet Luna KoiraNetissä
:: Muuta Leikkaava purenta
 
Luna. Ensimmäinen cavalierini. Pieni sydänkäpyseni ja kainaloiseni. Niin rakas ja aina niin iloinen, lojaali ystäväni. Harrastuskaverini. Oikea tosi-cavalier! Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä, kuinka paljon Luna minulle merkitsi ja kuinka paljon häntä arvostin ja rakastin.

Lunan ansiota on, että cavalierit valloittivat sydämeni ja päätyivät rakkaimmaksi koirarodukseni, joiden parissa aloitin myös pienimuotoisen kasvatusharrastukseni.

Olen Lunalle äärettömän kiitollinen niin monesta. Lunan kanssa elin elämäni vaiherikkaimmat vuodet ja koimme yhdessä paljon - niin harrastus- kuin "siviilielämärintamallakin". Lunan kautta pääsin sisään valloittavaan rotuumme ja rakas, terve rautarouvani - kantanarttuni - antoi minulle vahvat eväät kasvatustyöhöni. Lunan ensimmäisen pentueen nartuilla (G. Wicked Pretty ja G. Wild And Spicy) on ollut ratkaiseva asema Giggling-cavalierien "perustuksessa". Nyt maailmalla viipottaa jo liuta Lunan ihania lapsenlapsia - näistä esimerkkinä omistuksessani olevat "Lily", "Daami" ja "Helmi", jotka kantavat mukanaan Lunan kallisarvoista perintöä.

Luna oli erinomainen emo ja synnytti kaikki pentueensa itse ilman apua. Luna otti aikanaan kotiin jääneen lapsenlapsensa Lilyn omaksi "suojatikseen" ja tuntui pitävän Lilyä omana tyttönään.

Ensin tuntui jotenkin kliseiseltä korulauseelta, että Luna elää yhä lapsissaan ja lapsenlapsissaan, kunnes sain ystävältä viestin, jossa luki: ”Jonain päivänä, kun pilvet ovat väistyneet, huomaat yllättäen Lunan jäljen yllättävässä tilanteessa... Lilyn tai jonkun toisen käytöksessä, liikkeessä, näyttelyssä – se lohduttaa”. Niin kauniisti sanottu ja varmasti niin totta.

Lunan sairastuminen oli minulle todellinen shokki. Olin ajatellut Lunan olevan kanssamme vielä monta vuotta, niin virkeä ilopilleri mummumme oli ja sain säännöllisesti kuulla kehuja siitä, kuinka Lunaa ei olisi uskonut ikäisekseen ja vielä veteraaniluokassa kilpaillessaan Luna jaksoi hauskuttaa yleisöä riemastuttavilla "pellehypyillään" ja kepeällä askeleellaan. Myös Lunan kultainen sydän jaksoi vahvana ja terveenä loppuun asti, kunnes sitten salakavala maksasairaus tuli voimalla päälle ja elämänilo Lunan silmistä ja olemuksesta sammui...

Kiitos Luna kaikesta. Se tunneside, joka välillemme rakentui ei ole sanoin kerrottavissa. Tiedät, mitä sinua kohtaan tunsin ja kuinka paljon sinua kaipaan. Elät sydämessäni ikuisesti...

 
SUKUTAULU
 
 
KUVIA
 
 
Luna 8v 8kk
 
Maaliskuu 08
 
Helmikuu 08
 
Helmikuu 08
 
Lokakuu 07
 
Syyskuu 07
 
Elokuu 07
 
Luna 5 vuotta
 
Heinäkuu 07
 
Heinäkuu 07
 
Luna 3 vuotta
 
Luna n. 2-3 vuotta
 
Luna n. 2-3 vuotta