FI & EE MVA
ADAMANT'S
JUBILEE JEWELLERY IS FOREVER
"Martha"

 
 
2 v 1 kk
 
3,5 v.
 
 
Nimi: Adamant's Jubilee Jewellery Is Forever 'Martha'
Syntymäaika: 22.04.2016
Isä: Adamant's Fortune Is Future
Emä: Adamant's Touch My Heart
Terveys:
Lonkkanivelet: A/A
Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia 11/17
Tittelit: SPA 1, FI & EE MVA
Kasvattaja: Tarja Hovila - Adamant's
Omistajat: Saija & Samuli Niemi, Giggling
Sukutaulu / Pedigree: Klikkaa tästä / Click here
 
 
Martha on paljon energiaa suht pienessä ja solakassa paketissa! Perheen ilopilleriksi tituleerattu springerineito pitää itsensä ja omistajansa kiireisinä aktiivisuudellaan. Alati heiluva häntä ja korkeat riemuloikat ovat "Maken" tavaramerkki.

Martha jatkaa springeriperinnettä, joka on alkanut jo syntymäkodissani ollessani 3 vuotta vanha. Martha on neljäs springeri, jonka kanssa olen asunut saman katon alla. Martha on etupäässä mieheni Samulin "oma koira" ja Martha seuraakin Samulia kuin hai laivaa :). Olemme olleet Marthasta suunnattoman iloisia ja koemme olevamme onnekkaita, että saimme tämän tytön perheeseemme. Kiitos lämpimästi ihanasta Marthasta kasvattajalleen Tarja Hovilalle!

Martha synnytti 30.12.2018 ihanan pentueen, jossa on 2 urosta ja 4 narttua. Pentue tehtiin yhteistyössä Tarjan kanssa Tarjan otettua muksut kennelnimelleen meidän hoideltua käytännön hommat. Pentueesta jäi meille kotiin suloinen Kerttu-tyttö.
 
HARRASTUKSET

Martha harrastaa näyttelyitä ja hääräämistä perheen ja koirakavereidensa kanssa. Martha on erittäin aktiivinen liikkuja ja nauttii suunnattomasti kaikenlaisesta ulkoilusta, kuten pyörä- ja metsälenkeistä. Väsymättömälle noutajalle myös heittoleikit ulkona ovat pop! Sohvakoirankin virkaa Martha hoitaa, kunhan puuhiltaan ennättää.

 
SUKUTAULU
Marthan sukutaulu / Martha's Pedigree.
 
2 v 1 kk
 
1 v 4 kk
 
1 v 4 kk
 
Martha ROP ekassa junioriluokan näyttelyssään
 
4 kk
 
3 kk
 
3 kk
 
Martha-vauva <3 (Kuva: Tarja Hovila)