GIGGLING WICKED PRETTY
"Mila"

Yllä kuvissa Mila 2 v 11 kk
 
Mila 4 v 8 kk
 
:: Nimi Giggling Wicked Pretty "Mila"
:: Syntymäaika 06.12.2006
:: Väri Blenheim
:: Terveys - Sydän: Ei sivuääniä 4/2013 (ikä 6 v. 4 kk)
- Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia 4/11
- Polvet 0/0 4/2011
- SM/MRI A 0 mm (TODISTUS)
:: Tulokset ERI
:: Jälkeläiset - Giggling M-pentue, s. 3.7.2010, 3 u + 1 n
- Giggling J-pentue, s. 5.4..2012, 1 u + 3 n
:: Kasvattaja Saija Lepistö, Seinäjoki
:: Omistaja Terhi Mäkipuro, Pori
:: KoiraNet Mila KoiraNetissä
:: Muuta Leikkaava purenta
 

"Mila" on lähtöisin ensimmäisestä Giggling-pentueesta ja muutti Terhi Mäkipuron omistukseen ja hoiviin Poriin sisarensa Giggling Wild And Spicy "Roosan" jäädessä sijoitusnartukseni. Onni onnettomuudessa, että tyttö päätyi niinkin ihanaan ja yhteistyövalmiiseen kotiin kuin Terhille, sillä ilman Terhiä tämä terve ja kaunis, hyväksi jalostusnartuksi osoittautunut aarre olisi livahtanut minulta vallan "hukkaan". Mila on luonteeltaan määrätietoinen ja omanarvontuntoinen, väsymätön sylikoira ja kainaloinen.

Kiitos yhteistyön Terhin kanssa, olen saanut Milasta kaksi varsin mukavaa pentuetta, joista ensimmäinen syntyi jalostuslainan tuloksena hoidossani kotonamme. Tästä pentueesta syntyi tähän mennessä (näyttelyvinkkelistä katsottuna) menestynein kasvattini Fi & Ee MVA & Balt & Ee & Lt &Lv JMVA G. My Precious "Lily". Oli itsestään selvää, että jättäisin mahdollisen, lupaavan tytön Milasta kotiin ja Lily olikin siten lunastanut paikkansa luotamme oikeastaan jo ennen syntymäänsä! Toinen katras varttui kokonaan Terhin & perheensä hoidossa; sain valita Milalle sulhasen, pentue rekisteröitiin nimelleni ja sain ostaa pentueesta mieleiseni narttupennun jatkooni. Valittuni oli kaunisrakenteinen Giggling Jewel Of April "Daami", joka asuu sijoituksessa kennel Windell'sissä Laihialla.

Mila on ollut erittäin hyvä synnyttäjä ja reipas emo. Milalla on ollut merkittävä asema Giggling-cavalierien perustuksessa ja emänsä "Lunan" tassunjälkien seuraajana. Mila on ennättänyt jo isoäidiksikin tyttärensä "Lilyn" synnytettyä isohko ja elinvoimainen pentue (4 u + 2 n) maaliskuussa 2013.

Milan vanhemmat ja isänäiti ovat magneettikuvattuja syringomyelian varalta ja kaikilla on A-luokitus. Milan Australiassa asuvan isän Multi MVA Elvenhome Finlandia'n terveystarkastustulokset eivät enää kirjaudu Kennelliiton jalostustietojärjestelmään, joten kerrottakoon, että "Laurie" on tutkittu edelliskerran sydämen ja silmien osalta yli 10 vuoden ikäisenä ja herrasmies on edelleen terve! Milan äiti, ihana, jo edesmennyt Lunamme eli niin ikään koko kymmenvuotisen elämänsä sydänterveenä.

 
HARRASTUKSET
 

Mila on käynyt "näytillä" vain kolmasti, mutta on joka kerta palkittu laatumaininnalla ERI.

 
SUKUTAULU
 
* SM-luokitus = Syringomyelialuokitus
 
KUVIA MILAN JÄLKELÄISISTÄ
 
FI & EE MVA & BALT & EE & LV & LT JMVA Giggling My Precious "Lily"
 
Giggling Mr Big "Jose"
 
Giggling Masterpiece "Miki"
 
Giggling M-pentue, vas. Max Power, Masterpiece, Mr Big & My Precious
 
J-pentueen kolme jäsentä, ihanat Jewel Of April, Jumping Joker & Jackie Brown 1 v 2 kk
 
Giggling Jewel Of April "Daami"
 
Giggling Jumping Joker "Veeti"
 
Giggling Jackie Brown "Nelli"