FI & SE & EE MVA LV & EE JMVA
GIGGLING YOU MAKE ME SMILE
"Noomi"

 
Noomi 18 kk
 
Noomi 2 v 4 kk
 
 
Nimi: Giggling You Make Me Smile 'Noomi'
Syntymäaika: 25.01.2018
Isä: Royal Romance For You
Emä: Bernheart's Diamond Kiss
Terveys:
Sydän: Ei sivuääniä 12/20
Polvet: 0/0 2/19 ja 2/21
Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia 2/19
CC/DE & EF: Terve vanhempien perusteella
Tittelit
FI & SE & EE MVA, EE & LV JMVA
Kasvattaja: Saija Niemi, Giggling
Omistajat: Olivia & Saija Niemi
Sukutaulu / Pedigree: Klikkaa tästä / Click here
 
 
Suloinen Noomi jäi kotiin Romyn toisesta pentueesta, jossa isänä on silloinen lainauroksemme Romeo. Noomi on etupäässä tyttäreni Olivian koira, mutta harrastaa kanssani näyttelyitä. Noomi on ihana pikkutyttö, joka muistuttaa luonteeltaan ja olemukseltaan paljon isäänsä Romeota. Noomi on ehdottoman peloton, rohkea, määrätietoinen ja joskus hieman omaehtoinen kainaloinen, jonka hellyysakuissa on aina vajausta. Noomi rakastaa haleja ja on todella innokas leikkimään erityisesti noutoleikkejä. Tarkkasilmäinen Noomi nauttii hamsterimme kyttäämisestä ja tytön voikin usein yllättää nenä kiinni hamsterin terraariosta.
 
HARRASTUKSET

Noomi aloitti näyttelyharrastuksen pentuluokista, joista upein tulos on RYP-1 -pentu Jämsän pentunäyttelyssä kesällä 2018. Noomin ollessa juniori teimme kaksi reissua Latviaan, joiden myötä Noomi valmistui Latvian Juniorimuotovalioksi helmikuussa-19. Noomi ehti saada vielä Virosta juniorimuotovalion arvon kesällä-19. Heinäkuussa-19 reissasimme Ruotsiin erikoisnäyttelyyn, jossa cavalierit arvosteli kasvattajatuomari Wendy Waters Englannista. Noomi voitti nartut, sai sertin ja oli upeasti VSP velipuolensa Lennin (Giggling Star Catcher) ollessa ROP! Vuonna-19 Noomi keräsi Suomesta yhteensä 4 sertiä, 3 vara-sertiä ja CACIBIn ROP-voiton kera "kotinäyttelystä" Seinäjoelta.

Noomi valioitui Suomeen, Ruotsiin ja Viroon 2-vuotissyntymäpäivänään oltuaan ROP ja saatuaan sertin Narvan kaikkien rotujen näyttelyssä.

 
SUKUTAULU
Noomin sukutaulu / Noomi's Pedigree.
 
Noomi 2 v 4 kk
 
Noomi 1 v 10 kk
 
Noomi 1 v 1 kk
 
8 kk
 
7 kk
 
7 kk
 
4 kk
 
3,5 kk
 
8 vk
 
3,5 vk